Curățenie birouri

Vă doriți birouri și săli de ședință curate și organizate? Alegeți servicii de curățenie profesionale pentru afaceri! Împreună stabilim frecvența și orarul de curățenie pentru fiecare locație.

Curățenie spații comerciale

Colaboararea cu o echipă profesionistă de curățenie contribuie la eficientizarea costurilor. Cheltuielile cu echipamentele, consumabilele și personalul sunt eliminate.

Detergenți profesionali
Echipă de încredere
Echipamente profesionale
Detergenți profesionali
Echipă de încredere
Echipamente profesionale

Lucrezi cu spor când totul este organizat!

 

Curățenia birourilor este o activitate care necesită mult timp, dar nu trebuie inclusă în sarcinile zilnice ale personalului. De aceea, vă recomandăm să o încredințați unei echipe profesioniste de curățenie, care să fie de încredere, eficientă și pasionată de profesie.
Eliminați praful, murdăria, mirosurile neplăcute din birouri și spații comerciale cu serviciile complete de curățare oferite de PVP Clean. Ne ocupăm de toată clădirea (holuri, spații deschise pentru birouri, bucătării, săli de conferință, băi) și lăsăm în urmă doar curățenie și prospețime.

Protejați sănătatea angajaților

Angajații petrec 8-9 ore pe zi la birou. Este important ca suprafețele să fie dezinfectate și curățate frecvent pentru a asigura condiții optime și pentru a elimina riscul aparițiilor bolilor cauzate de virusuri și bacterii.

Reduceți costurile

Colaborarea cu echipa PVP Clean pentru servicii de curățenie la birou sau în spațiii comerciale va reduce costurile cu achiziția de echipamente și consumabile și cheltuielile cu personalul.

Creșteți productivitatea

Oamenii se simt mai bine într-un mediu curat și organizat aspect care se răsfrânge și asupra productivității sau capacității de concentrare. În plus, angajații vor fi încântați că nu trebuie să facă ei înșiși curățenie.

Ne dorim să colaborăm pe termen lung și să stabilim orarul vizitelor în funcție de nevoile clienților noștri. Astfel, nu întrerupem activitatea zilnică și ne putem ocupa de fiecare centimetru din spațiul respectiv. Având în vedere că vom deveni familiari cu spațiul, vă asigurăm că membrii echipei noastre sunt atent selectați și sunt atât buni profesioniști, cât și oameni de încredere.

Activități incluse pentru curățenie birouri

 

Aspirarea și spălarea pardoselilor

Ștergerea geamurilor și pervazurilor

Ștergerea prafului de pe suprafețele accesibile

Sortarea și degajarea gunoiului

Curățarea și dezinfectarea băilor

Curățarea balustradelor

Igienizarea echipamentelor

Aspirarea mochetelor

Curățarea bucătăriei

Aerisirea birourilor

Contactați-ne pentru programări sau informații suplimentare!

p

Trimiteți-ne un mesaj!

Acord prelucrare date

Telefon

0787 240 239

E-mail

office@pvpclean.ro

Suntem și pe Facebook!

Urmărește-ne!

Share This